Foto's 2: de webschatkist

Foto's 1 is een pagina met foto's die allemaal op deze website staan. Het is de serie die bij de vorige reünie al beschikbaar was.
Deze Foto's 2 pagina verwijst middels een link naar een plek op het net waar we het grootste deel van fotocollectie van Ruud van der Loos hebben gezet. Maar liefst tien keer groter dan de serie uit Foto's 1. Ruud heeft naast gym- en tekenlessen en allerhande andere activiteiten natuurlijk ook een belangrijke rol gehad als fotograaf. Zo is er werkelijk als leerling voor elke schooltijd wel iets te zien. En beter gerubriceerd en traceerbaar dan bij de eerste serie.
In deze reeks zitten ook alle edities van het Kontaktblad (later Contactblad)

In de laatste map zit een persoonlijk woord van Ruud over zijn tijd op school en de collectie.
In dezelfde laatste map zitten ook herinneringen van An Staats die naast lerares op Agnes en Aquino zelf leerlinge was in de eerste jaren van het Agnes met de zusters.

Hoe werkt het?

Klik op deze link:
Beeldbank-Agnes

Je komt dan in de map waarin alles keurig is ingedeeld. Je kunt daar door foto's scrollen met de hele serie onder in beeld om sneller te kiezen. Als je de op de foto klikt, maakt dat ook eens de foto nog groter. Je kunt gerust van alles kopiëren

Succes en veel kijkplezier!