24 september 2016: het Kreakel is open voor een prachtig feest!
Let op!!! Zaterdag 24 september 2016 houden we weer een ouderwets Agnesfeest met Agnesband, oude vrienden en bekenden, en natuurlijk genoeg drank (omdat het nog geen tijd is voor de volgende reunie, maar we wel zin hebben in een feestje :-).

Over de locatie
Net als de vorige keer mogen we te gast zijn in het prachtige Bonaventura College aan de Marienpoelstraat

Inschrijvers en bijschrijvers
De lijst was leeg... De eerste inschrijvingen voor 2016 zijn binnen! Sta jij er al bij? Voor een alternatieve weergave klik hier!

Vervolg na het Kreakelfeest in 2016
Als er iets overblijft na de reünie - ongebruikte consumptiebonnen, overschot op de begroting, donaties achteraf - dan zal dat gaan naar Xenia een hospice voor jongeren.


2007, 2013, Wat is er gebeurt?!
Hieronder vind je algemene zaken met betrekking tot wat er de afgelopen jaren allemaal is gebeurt, zoals fotos, verhalen, donaties, etc.

Dankzij de reünie van 2013 konden wij 2.500 euro aan een goed doel doneren!
Het feest was voorbij en de kas was nog niet leeg na de verplichte kosten. Eerlijk is eerlijk: de organisatie heeft er een keer van gegeten ter afsluiting. En ook de band is als dank een bedrag ter beschikking gesteld, daarvan is lekker gegeten en gedronken!
Maar zoals gezegd, er was geld over. Met een cheque van 2.500 euro konden Marcus en Thecla langsgaan bij een door ons gekozen doel. Xenia geeft jongeren met een beperkte levensverwachting goede verzorging in een hospice. Op deze sitepagina van De partij kun je er een verslag van zien.

Feestfoto's op de site
De foto's van de reünie van Ries IJsselmuiden en Ruud van der Loos zijn te zien in Foto's 2! Klik daar op Beeldbank-Agnes. Dan kom je op de hoofdmap in SkyDrive. In die map zitten vele jaren foto's. Kijk in folder: 17 Agnesfestival 2013. Linkermap heeft de foto's van Ruud en in de rechtermap zitten de foto's van Ries.
Mannen bedankt!

Over de fotopagina's.
De pagina Foto's 1 is de kopie van de serie die rond de reünie van 2007 bekeken kon worden. (Door flashgebruik niet op iPads te bekijken)
Foto's 2 is een nog grotere collectie, zo van de harddisk van Ruud van der Loos met duidelijke mappen en indeling. Met persoonlijke toevoegingen van Ruud en van Anne Staats en een serie foto's van een docentenreünie. Er staat ook een serie bij van de reünie van 2007 in de Pieterskerk.
Er zijn foto's toegevoegd uit het plakboek van Thecla Kamphuis en een klein setje van Bettelou Los.
En nu ook de foto's van 2013! Van Ruud van der Loos en Ries IJsselmuiden. Kijk op Foto's 2!


Voorkant lp uit 1986